LOCATIE Club

Calea Vitan nr.176-204, sector 3

Intrarea în Stadionul Olimpia, Calea Vitan - Str. M. Elinescu - Drumeagului sau Calea Vitan- Str. Drumul Între Vii- Str. Drumetului- Str. Drumeagului

vezi harta

Mijloace de transport:
- Autobuz (123,124), statia St. Olimpia

EUROSIND MAGIC CLUB este un club privat administrat de S.C. GURIN IMPEX SRL si S.C. EUROSIND SRL, situat in incinta CLUBULUI OLIMPIA BUCURESTI, Calea Vitan nr.176-204, sector 3.

Complexul care include piscina, sala de fitness pentru antrenamentele de forta si cardio, terenul de tenis cu suprafata de joc semirapida greenset, sauna, salon de masaj, reprezinta o locatie ideala pentru exercitii fizice, sport si relaxare.

Antrenori si instructori specializati vor fi permanent la dispozitia dumneavoastra pentru a va oferi asistenta dorita, pentru a ntocmi programe personalizate si pentru a va oferi recomandarile adecvate asteptarilor dumneavoastra.

EUROSIND MAGIC CLUB va deveni cu certitudine partenerul ideal pentru sanatatea si frumusetea dumneavoastra. Cu o singura conditie. Trebuie sa treceti cu speranta si ncredere pragul complexului nostru.

Oferta EUROSIND MAGIC CLUB este generoasa si merita sa o ncercati. Accesul n incinta clubului se face prin Calea Vitan nr. 176-204-intrarea n Stadionul Olimpia, Calea Vitan - Str. M. Elinescu - Drumeagului sau Calea Vitan- Str. Drumul ntre Vii- Str. Drumetului- Str. Drumeagului.